911324

Vil du bli en Senior?

Å ha noe å være opptatt av, treffe folk som er i samme situasjon og samtidig få lønn som gjør at man kan unne seg litt ekstra – på toppen penger 😊 Dette får du gjennom Seniorene.

Vi søker flere avdelingsledere

Som avdelingsleder i Seniorene er du den lokale representant for selskapet. Du er bindeledd mellom kunder som trenger hjelp og arbeidsglade pensjonister som gjerne vil bidra.

Meld din interesse til Gudrun@seniorene.no

Liker du å organisere og styre – få ting til å skje?

Avdelingslederen er viktig. Du må trives med oppmerksomhet og like å snakke med mulige kunder og ansatte og gjerne brenne for å markedsføre.

Vi tror på samarbeid og at vi vi blir bedre sammen.

Som avdelingsleder blir du en del av vårt lederteam, vi har faste møtepunkter, tett dialog og et uformelt felleskap. På vårt kontor i Bergen organiseres alt rundt faktura, lønn og ansettelser – alt det kjedelig administrative.

Vil du vite mer? – meld din interesse til Gudrun@seniorene.no

Har du lyst å være med å bidra? – vi trenger flere i teamet.

Alle som har fylt 55 år kan i utgangspunktet bli en Senior. Vi foretar intervju/har en samtale med alle aktuelle kandidater. Alle som arbeider for oss blir referansesjekket.

Som Senior må du være i relativt god form og ikke ha problem med å bevege deg. Mange av våre oppdrag medfører at du må ha dialog med kunder. Vi ønsker derfor at du er sosialt anlagt og ikke har problem med å snakke med fremmede mennesker (kunder).

Ønsker du å bli en Senior? – meld din interesse til Gudrun@seniorene.no 

Å arbeide som en Senior er en selvstendig jobb. Du må derfor kunne ta ansvar for de arbeidsoppgavene du har påtatt deg.
Mange av våre kunder er eldre personer og våre Seniorer må kunne ta hensyn til det.

En typisk Senior er en person som liker å hjelpe og som ønsker å bidra.

Du må snakke norsk.

Vi er på jakt etter både deg som vil bli en del av et Senior team og deg som kunne tenke deg å starte opp Seniorene der du bor. Ta kontakt for mer informasjon.

Alle henvendelser er uforpliktende.

Send oss en melding via Søknadskjema

alle – Kopi

Søknadsskjema

Fyll ut og send inn kontaktskjemaet. Vi vil ta kontakt i løpet av kort tid. Du kan også ringe oss for å avtale en uforpliktende samtale.

Jan Erik: 952 68 455
Gudrun: 414 14 299Allerede en Senior

Vi har laget en egen side for deg som allerede er en Senior: Ansatt side 

På denne siden finner du utfyllende informasjon, mulighet til å registrere timer på utført oppdrag og lese krav til Helse, Miljø og Sikkerhet (HMS).

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse - les mer om personvern