Allerede en Senior? – se vår ansatt side

På denne siden finner du utfyllende informasjon, mulighet til å registrere timer på utført oppdrag og lese krav til Helse, Miljø og Sikkerhet (HMS).

Vil du bli en Senior?

Å ha noe å være opptatt av, treffe folk som er i samme situasjon og samtidig få lønn som gjør at man kan unne seg litt ekstra – på toppen penger 😊 Dette får du gjennom Seniorene.

Vi søker flere arbeidsglade seniorer

Alle som har fylt 55 år kan i utgangspunktet bli en Senior.

Som Senior må du være i relativt god form og ikke ha problem med å bevege deg. Mange av våre oppdrag medfører at du må ha dialog med kunder. Vi ønsker derfor at du er sosialt anlagt og ikke har problem med å snakke med fremmede mennesker (kunder).

Last ned vår presentasjon her: Presentasjon av Seniorene

Å arbeide som en Senior er en selvstendig jobb. Du må like å arbeide selvstendig og ta ansvar for at jobben du påtar deg blir blir utført. Mange av våre kunder er eldre personer og våre Seniorer må kunne ta hensyn til det.

En typisk Senior er en person som liker å hjelpe og som ønsker å bidra.

Du må snakke norsk.

Alle henvendelser er uforpliktende.

Det er avdelingslederen som ansetter folk på sitt team. Velg nærmeste avdeling og ta direkte kontakt med avdelingslederen. Her er oversikt over våre avdelinger. 

 

Har du lyst å bli avdelingsleder?

Som avdelingsleder i Seniorene er du den lokale representant for selskapet. Du er bindeledd mellom kunder som trenger hjelp og arbeidsglade pensjonister som gjerne vil bidra.

Meld din interesse til Gudrun@seniorene.no

Liker du å organisere og styre – få ting til å skje?

Avdelingslederen er viktig. Du må trives med å organisere, sette ting i gang og ta initiativ. Det kan være en fordel å ha ledererfaring, men ingen krav.

Vi tror på samarbeid og at vi vi blir bedre sammen.

Som avdelingsleder blir du en del av vårt lederteam, vi har faste møtepunkter, tett dialog og et uformelt felleskap. På vårt kontor i Bergen organiseres alt rundt faktura, lønn og ansettelser – alt det kjedelig administrative.

Vil du vite mer? – meld din interesse til Gudrun@seniorene.no

Søknadsskjema

Fyll ut og send inn kontaktskjemaet. Vi vil ta kontakt i løpet av kort tid. Du kan også ringe oss for å avtale en uforpliktende samtale.

Jan Erik: 952 68 455
Gudrun: 414 14 299