IMG_6583 – Kopi

Bli en Senior

Vi søker alltid etter unge pensjonister som ønsker å være aktive i pensjonisttilværelsen. Du bestemmer selv hvor mye du ønsker å arbeide og hva du vil arbeide med.

Se mer informasjon om kvalifikasjoner og søknadsskjema lengre ned på siden.

Allerede en Senior

På denne siden finner du utfyllende informasjon, muliget til å registrere timer på utført oppdrag og våre krav til Helse, Miljø og Sikkerhet (HMS).

Kvalifikasjoner

Alle som har fylt 55 år kan i utgangspunktet bli en Senior. Vi foretar intervju/har en samtale med alle aktuelle kandidater. Alle som arbeider for oss blir referansesjekket.

Som Senior må du være i relativt god form og ikke ha problem med å bevege deg. Mange av våre oppdrag medfører at du må ha dialog med kunder. Vi ønsker derfor at du er sosialt anlagt og ikke har problem med å snakke med fremmede mennesker (kunder).

Å arbeide som en Senior er en selvstendig jobb. Du må derfor kunne ta ansvar for de arbeidsoppgavene du har påtatt deg.
Mange av våre kunder er eldre personer og våre Seniorer må kunne ta hensyn til det.

En typisk Senior er en person som liker å hjelpe og som ønsker å bidra.

Du må snakke norsk.

Vi er på jakt etter både deg som vil bli en del av et Senior team og deg som kunne tenke deg å starte opp Seniorene der du bor. Ta kontakt for mer informasjon.

Alle henvendelser er uforpliktende.

IMG_2968

Søknadsskjema

Fyll ut og send inn kontaktskjemaet. Vi vil ta kontakt i løpet av kort tid. Du kan også ringe oss for å avtale en uforpliktende samtale.

Jan Erik: 952 68 455
Gudrun: 414 14 299Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse - les mer om personvern