Aktuelt

Nå tilbyr vi individuell coaching.

Ønsker du en lettere og lysere tilværelse fremover? Da kan coaching være noe for deg.

Dette kan du oppnå med coaching:
* Bedre selvfølelse og selvtillit.
* Lære å skille mellom selvinnsikt og selvkritikk.

Klart vi kan fikse det :-)

Siden vi ble etablert i 2016, har arbeidsglade pensjonister hjulpet med et utall småjobber – alt du ikke trenger fagfolk for å utføre.

Våre Seniorer er praktiske og handy Seniorer med lang arbeidserfaring. Vi er fleksible, referansesjekket, snakker norsk og strekker oss lang for at du skal bli fornøyd.

Våre Seniorer kan være din hjelpene hånd. Vi påtar oss rydde oppdrag, maling av fellesareal, bort kjøring av søppel, klipping av plener, enklere vedlikehold inne og ute og annet forefallende arbeid. I tillegg til at vi bistår med følge- og besøkstjenester. 

Julehilsen

 Takk for at du har valgt Seniorene AS. 2020 har vært et annerledes år også for Seniorene. Siden starten i Bergen i 2016, har vi gjennom det siste året vokst og etablert oss på flere steder i Norge. Det har vært en spennende reise og mye glede i å bli kjent med nye Seniorer og […]

Julegave med mening

Nå kan du gi en julegave som gleder flere. Ved å gi gave fra Seniorene kan du få hjelp til å utføre småjobber . Hva med å gi en besøksvenn? Kanskje din eldre hjemmeboende familiemedlem kunne trenge noen som kom på besøk med jevne mellomrom?

Samarbeid med pepperkakeby’en i Bergen

Pepperkakebyen i Bergen er en flott tradisjon og har eksistert siden 1991. Takket være at barnehager, skoler, bedrifter og mange tusen privatpersoner har bidratt kan Bergen igjen ønsker velkommen til Verdens største og flotteste pepperkakeby. Vi i Seniorene heier på Pepperkakeby’en og vil gjerne være med å bidra til at vi får en stor og […]

Seniorene vokser

Seniorene har vært tilstede i Bergen siden 2016. I mars var det på tide å ta en vurdering. Skulle Seniorene bli en godt bevart Bergens hemmelighet, eller skulle vi prøve å få det til på flere plasser i Norge? Det er noe med å prøve å få det til, bygge opp og se om det fungerer …. Vi bestemte oss for å prøve. Med ny hjemmeside, nytt driftssystem, ikke utprøvd oppstart’s metodikk og full av pågangsmot satte vi i gang.

Vi har etablert oss på Romerike

Seniorene AS vil gjøre dagen enklere for dem som ikke klarer alt selv lenger. Nå kan pensjonister få hjelp til småjobber av andre pensjonister, men aller først er det behov for yngre seniorer, både kvinner og menn, som kan gjøre jobbene.
Seniorene AS har etablert seg på Romerike. Som arbeidsleder er den ferske pensjonisten Steinar Forsland (67) fra Holter, som ble pensjonist i mai, ansatt. Han fant raskt ut at han allikevel hadde lyst til å jobbe.

Få jobben gjort

Det er sommer i luften og på tide å gjøre det fint rundt husene. Når snøen er borte og temperaturen øker så har vi alle lyst å være mer ute. Da kan det være trist å se på alt som burde vært gjort, men som man ikke har krefter til eller tid til å ordne selv.
Da har vi løsningen – bestill en Senior.

Seniorene gjør det lettere å sette hele folket i arbeid

Det er opplest og vedtatt at det å få seg ny jobb når man er 55+ er vanskelig. Dette er trist både for den det gjelder, men også for samfunnet som går glipp av store arbeidsressurser. Tilbakemeldingene Seniorene får fra våre samarbeidspartnere er at våre folk arbeider like godt som andre. I tillegg virker de positivt inn på miljøet.

Spreke seniorer hjelper ikke fullt så spreke seniorer

Det å få håndverkere på besøk kan for mange – spesielt eldre, være en blandet opplevelse. En kan sikkert kjenne litt på usikkerhet overfor fremmede. Kanskje det da kjennes tryggere å få en senior innenfor døren?

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse - les mer om personvern