Aktuelt

Vil du bli vår nye avdelingsleder?

Å ha noe å være opptatt av, treffe folk som er i samme situasjon og samtidig få lønn som gjør at man kan unne seg litt ekstra – på toppen penger 😊 Dette får du gjennom Seniorene.
Som avdelingsleder i Seniorene er du den lokale representant for selskapet. Du er bindeledd mellom kunder som trenger hjelp og arbeidsglade pensjonister som gjerne vil bidra.

Hvorfor startet vi Seniorene

Det begynte med at vi hadde behov for ekstra hjelp, men ikke fant noe formalisert måte å gjøre det på.
I 2016 arbeidet Jan Erik med å rehabilitere hus. Det var mye arbeid og mye som kunne utføres av ufaglærte.
Han hadde mange ex kollega fra DNB, som også hadde fått pakken. De tok kontakt fordi de opplevde å ha mye ledig tid, og var pr. definisjon for gamle for vanlig arbeid.
Vi så at her at det var en kobling en mulighet til å løse to utfordringer.

Nå tilbyr vi individuell coaching.

Ønsker du en lettere og lysere tilværelse fremover? Da kan coaching være noe for deg.

Dette kan du oppnå med coaching:
* Bedre selvfølelse og selvtillit.
* Lære å skille mellom selvinnsikt og selvkritikk.

Klart vi kan fikse det :-)

Siden vi ble etablert i 2016, har arbeidsglade pensjonister hjulpet med et utall småjobber – alt du ikke trenger fagfolk for å utføre.

Våre Seniorer er praktiske og handy Seniorer med lang arbeidserfaring. Vi er fleksible, referansesjekket, snakker norsk og strekker oss lang for at du skal bli fornøyd.

Våre Seniorer kan være din hjelpene hånd. Vi påtar oss rydde oppdrag, maling av fellesareal, bort kjøring av søppel, klipping av plener, enklere vedlikehold inne og ute og annet forefallende arbeid. I tillegg til at vi bistår med følge- og besøkstjenester. 

Julehilsen

 Takk for at du har valgt Seniorene AS. 2020 har vært et annerledes år også for Seniorene. Siden starten i Bergen i 2016, har vi gjennom det siste året vokst og etablert oss på flere steder i Norge. Det har vært en spennende reise og mye glede i å bli kjent med nye Seniorer og […]

Julegave med mening

Nå kan du gi en julegave som gleder flere. Ved å gi gave fra Seniorene kan du få hjelp til å utføre småjobber . Hva med å gi en besøksvenn? Kanskje din eldre hjemmeboende familiemedlem kunne trenge noen som kom på besøk med jevne mellomrom?

Samarbeid med pepperkakeby’en i Bergen

Pepperkakebyen i Bergen er en flott tradisjon og har eksistert siden 1991. Takket være at barnehager, skoler, bedrifter og mange tusen privatpersoner har bidratt kan Bergen igjen ønsker velkommen til Verdens største og flotteste pepperkakeby. Vi i Seniorene heier på Pepperkakeby’en og vil gjerne være med å bidra til at vi får en stor og […]

Seniorene vokser

Seniorene har vært tilstede i Bergen siden 2016. I mars var det på tide å ta en vurdering. Skulle Seniorene bli en godt bevart Bergens hemmelighet, eller skulle vi prøve å få det til på flere plasser i Norge? Det er noe med å prøve å få det til, bygge opp og se om det fungerer …. Vi bestemte oss for å prøve. Med ny hjemmeside, nytt driftssystem, ikke utprøvd oppstart’s metodikk og full av pågangsmot satte vi i gang.

Vi har etablert oss på Romerike

Seniorene AS vil gjøre dagen enklere for dem som ikke klarer alt selv lenger. Nå kan pensjonister få hjelp til småjobber av andre pensjonister, men aller først er det behov for yngre seniorer, både kvinner og menn, som kan gjøre jobbene.
Seniorene AS har etablert seg på Romerike. Som arbeidsleder er den ferske pensjonisten Steinar Forsland (67) fra Holter, som ble pensjonist i mai, ansatt. Han fant raskt ut at han allikevel hadde lyst til å jobbe.

Få jobben gjort

Det er sommer i luften og på tide å gjøre det fint rundt husene. Når snøen er borte og temperaturen øker så har vi alle lyst å være mer ute. Da kan det være trist å se på alt som burde vært gjort, men som man ikke har krefter til eller tid til å ordne selv.
Da har vi løsningen – bestill en Senior.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse - les mer om personvern