Få jobben gjort
mai 3, 2021

Få jobben gjort.

Det er sommer i luften og på tide å gjøre det fint rundt husene. Når snøen er borte og temperaturen øker så har vi alle lyst å være mer ute. Da kan det være trist å se på alt som burde vært gjort, men som man ikke har krefter til eller tid til å ordne selv.

Da har vi løsningen – bestill en Senior.

Hvem er Seniorene?

Seniorene er Norges eneste selskap der du må være pensjonist for å arbeide. Unge, spreke Seniorer  utfører småjobber der man ikke trenger å være faglært. Ring oss og si hva du trenger hjelp til og våre dyktige Seniorer tar kontakt med deg og avtaler tidspunkt for å få jobben gjort.

Hva får du.

Du får en hyggelig person som hjelpe deg, en person som har tid og erfaring til å få jobben gjort. Våre Seniorer snakker norsk og 100% til å stole på. Våre Seniorer har sin pensjon, men vil selvsagt få betalt for å utføre jobben. Dette betyr at du kjøper en tjeneste, du kommer ikke i takknemlighetsgjeld til nabo, barnebarn eller venner. Samtidig får Senioren mulighet til å unne seg litt ekstra og har «jeg er i jobb og får lønn» følelsen.

Hva kan du bruke en Senior til

Du kan bruke en Senior til alt ufaglært arbeid som ikke er farlig. Alt utendørsarbeid kan gjøres uten nærkontakt og helt smittesikkert. Der er noen eksempler.

  1. Rake og kjøre bort boss
  2. Rense og beise terrassen
  3. Vaske utvendige trapper og plattinger
  4. Klippe busker og trær
  5. Luke i blomsterbed
  6. Ta å plass blomsterkrukker og vaske og gjøre klar for planting
  7. Kjøpe inn planter og plante de
  8. Vaske søppelspann
  9. Enklere utvendig vedlikehold

Hvordan komme i kontakt med oss

Dersom du bor i Bergen ringer du oss på tlf: 400 83 800 eller sende mail til bergen@seniorene.no

Utenfor Bergen ta kontakt med Gudrun på tlf: 41 41 42 99 eller sende mail til gudrun@seniorene.no