Nytt år og nye muligheter
januar 6, 2023

Vi starter det nye året med å åpne avdeling i Larvik. Runa Strand har påtatt seg oppgaven med å bygge et team og gi innbyggerne i Larvik muligheten til å bruke tjenestene fra Seniorene

 –  og snart kommer det enda to nye avdelinger 😊

Som ideell sosial entreprenør er det viktigste for oss å ivareta våre ansatte og kunder. Vi prøver å effektivisere våre administrasjonskostnader, slik at vi kan gi best mulig lønn til de ansatte og lavest mulig pris til kundene. I tillegg skal det være igjen et lite overskudd som går til veldedig formål. Med 30% vekst i 2022 har flere av våre ansatte og kunder fått glede av våre løsninger. Vi fikk også et overskudd som har gjort det mulig å støtte veldedige organisasjoner med kr. 100.000.

Det er utrolig hyggelig å stadig få tilbakemelding fra kundene at

💚 våre ansatte er nesten unnværlige for sine kunder og gjør hverdagen litt lettere.

Vi er også opptatt av de små tingene

💚 Gi mulighet til sosiale treff for våre ansatte – det å treffe kollega er en viktig del av det å være i jobb.
💚 Gi ansatte en god nok lønn – dugnadsånden i Seniorene er stor, men vi er opptatt av at ansatte skal få en anstendig lønn for jobb som gjøres.
💚 Kunne synliggjøre oss med bannere og T-skjorter på arbeidstedene våre, så enda flere blir oppmerksom på våre tjenester.

Vi ser frem til et spennende år og ønsker alle nye ansatte, kunder og samarbeidspartnere velkommen til oss – og gleder oss til å bli enda flere i 2023 🎉