Om oss

Seniorene AS er et ideelt selskap, som ble startet i 2016. I mars 2020 skiftet vi navn fra Senior AS til Seniorene AS. Ideen bak selskapet er å koble unge pensjonister med de som ønsker hjelp til å få utført småjobber.

Vi ønsker å lette overgangen fra full jobb til pensjonist, ved å kunne tilby meningsfylt arbeid til arbeidsglade unge pensjonister. Det er viktig for alle å bidra i samfunnet, også for den som er pensjonist.

Det er mange oppgaver som er for små for håndverksbedrifter, men likevel viktig å få utført. Målet er å gjøre det trygt og lett å få utført småjobber.

Alle kan bli våre kunder, både borettslag, bedrifter og privat personer.

Vi tar alle småjobber som ikke krever spesiell fagkompetanse.

For mer utfyllende informasjon, last ned vår presentasjon: Presentasjon Seniorene

Jan Erik Jebsen

Seniorene ble startet av Jan Erik Jebsen. Han har tidligere erfaring som banksjef fra DNB og har etablert eiendomsselskap for utleie av hybler til studenter. Han arbeider i dag som daglig leder i Seniorene.

Kontaktinfo:
Mobil: 952 68 455
Epost: janerik@seniorene.no

 

Gudrun Jebsen

Gudrun Jebsen har lang erfaring fra konsulent- og rekrutteringsbransjen. Hun vært Norges sjef i Elan IT ReSource og startet Eminent People i 2011. I dag arbeider hun blant annet med forretningsutvikling og markedsføring i Seniorene.

Kontaktinfo: 
Mobil: 414 14 299
Epost: gudrun@seniorene.no

Vårt samfunnsansvar

Vi ønsker å bidra til å nå FN’s mål for bærekraftig utvikling mot 2030. Vi skal gjøre vårt for å ta vare på miljøet og menneskene rundt oss.

Spesielt viktig er mål 8 – Anstendig arbeid og økonomisk vekst.
Fremme varig, inkluderende og bærekraftig økonomisk vekst, full sysselsetting og anstendig arbeid for alle.

Ved å gi flere mulighet til å være yrkesaktive bidrar vi til økonomisk vekst og bærekraftig verdiskapning. Det er ofte vanskelig for folk over 55 å få seg jobb. Våre varierte tjenester gjør at vi kan tilby anstendig arbeid for alle, også de som ønsker tilpasset arbeidsoppgaver.

Vårt bidrag

En betydelig del av selskapets overskudd går til gode formål, resten skal styrke egenkapitalen og bygge selskapet.

Vi støtter bistandsorganisasjonen Nyenga – senter for kunnskap og utvikling i Uganda.

På denne måten gir vi kommende generasjoner i Uganda mulighet til å skaffe seg anstendig arbeid.

Se mer på http: http://www.nyenga.no/new/no/

Vi støtter KIL Fond Bergen Omegn.

I dagens samfunn blir forskjellene større, utfordringene for mange familier øker og kravene blant barn/unge blir større.

KIL gir  en hjelpende hånd til familier og andre i Bergen og omegn som trenger det. KIL støtter med mat, klær og forbruksvarer til lavinntektsfamilier.

Se mer på: https://www.kilfondbergenomegn.com