Per Christiansen – vår arbeidsleder i Bergen

Senior As ble etablert i 2016. Ganske fort oppdaget vi at det ble for travelt å ta ansvar for å besvare kundetelefonen samtidig som vi skulle håndtere alt det administrative. Vi spurte derfor Per om han kunne tenke seg å gjøre det – og han sa ja 😊

Per er den du kommer til når du har en jobb du ønsker utført. Han vil be om en beskrivelse av oppdraget, hva er det du ønsker å få utført, hvor oppdraget skal utføres og om vi må ha med verktøy av noe slag. Hver dag sender han ut en arbeidsliste til alle som har sagt de ønsker å arbeide i Senior og så er det første mann til møllen. Den senioren som påtar seg oppdraget tar kontakt med kunden og avtaler tid og sted for gjennomføring. I etterkant blir det selvsagt lønn til den ansatte og faktura for utført oppdrag til kunden.

Per har lang erfaring fra oljebransjen. Han startet sin arbeidskarriere i Nera der han var Sales Manger i hele 28 år. Derfra gikk han videre til å arbeide med tilkomstteknikk først som Managing Director i Rig Access og derfra videre til AAK der han var Sales Manager.

Vi er veldig glad for at Per valgte å begynte hos oss. Han er over snittet engasjert og sier nesten aldri nei – neste uavhengig av hva vi spør om.

Han snakker med folk, trekker i tråder og får ting til å skje. Per har sammen med andre dyktige seniorer vært sentral i utviklingen av selskapet. Senior As hadde ikke vært det samme uten Per sin innsatsvilje, pågangsmot og neste ubegrensede arbeidsinnsats.

Tusen takk Per for at du strekker deg langt og vi gleder oss til MANGE spennende oppgaver fremover og videreutvikling av Senior AS sammen med mange utrolig flotte og flinke seniorer.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse - les mer om personvern