Profesjonelt samarbeid
januar 12, 2023

Skanska er et av Norges største prosjektutvikler- og entreprenørkonsern med forretningsområder innen bygg, anlegg, eiendomsutvikling og spesialistselskaper.

Skanska sin visjon er å bygge for et bedre samfunn. Våre verdier er vårt fundament, og går igjen i alt vi gjør – hvem vi er, hvordan vi oppfører oss og hva vi tror på.

Vi i Seniorene ble derfor veldig glad da vi fikk en henvendelse fra Cathrine Knudsen som er Prosjektsjef i Tigergården, og etter endt prosjekt benyttet vi anledningen til å stille henne noen spørsmål.

Seniorene har nå 13 avdelinger og nesten 200 ansatte, men det er likevel spennende å høre om hvordan hun fikk kjennskap til oss: «Jeg søkte på seniorer på Internett»  – og etter å ha lest om oss på hjemmesiden: www.seniorene.no var det at vi er et ideelt selskap en av grunnene til at hun kontaktet oss.

Undersøkelser viser at 55+ er en stabil og lojal arbeidskraft som er svært dedikerte og engasjerte i jobben. De har lite fravær og mye kunnskap.

    • Er dette sant, eller er det bare en hypotese?

 Vi måtte derfor spørre om hun var fornøyd med arbeidsinnsatsen og hvordan hun opplevde å samarbeide med unge arbeidsglade pensjonister:

«Omgjengelige og godt likt av både ansatte og kunder. Engasjerte i arbeidsoppgavene og løste dem med autoritet og glimt i øyet.

Svært fornøyd med måtet oppdraget ble løst på. Seniorene var et både et hyggelig og et viktig bidrag i en hektisk fase i prosjektet.»

Skanska brukte Seniorene som trafikk og parkeringsvakt for å koordinere biler ved innflytting på et nytt boligprosjekt på Ensjø: Tigergården.

Vi i Seniorene er vi opptatt av å gi verdi til våre kunder, samtidig som vi ikke ønsker å være for dyr. Vi spurte derfor: Vet du om da har fått en rimeligere løsning ved å velg oss i stedet for profesjonelle aktører? Svar var entydig: «Det har vi fått»

 Fornøyde kunder er viktig for oss og vi spør derfor kundene våre om innspill som kan gjøre oss bedre – vi fikk da denne tilbakemeldingen: «Vi har fått mange positive tilbakemeldinger om Seniorene fra både kunder og ansatte, og vi har anbefalt selskapet videre til andre prosjekter i Skanska»

Cathrine Knudsen avsluttet med å svare på følgende spørsmål:

  • Ville du ha valgt å bruke Seniorene igjen? «Ja, absolutt»
  • Hva tenker du om å anbefale oss til andre? «Veldig gjerne»

Vi takker for samarbeidet med Skanska så langt og håper på flere samarbeidsprosjekt