Leder i Aurskog-Høland – Erik Munch Christoffersen

Telefon: telefonnr
E-post: ah@seniorene.no

Seniorene har åpnet avdeling  på Auskog-Høland. Avdelingen blir åpnet november 2023 og ledes av Erik Munch Christoffersen.

Erik kaller seg selv «hobbypensjonist», og har lang og bred arbeidserfaring fra både offentlig og privat virksomhet i inn- og utland.

Han startet sin karriere i Posten i 1974, hvor han tok postal utdanning og senere gikk over til Postens- og Statens datasentral, og endte til slutt i i IT-selskapene Ergo Group og Every, som senior prosjektleder.

Erik har bodd og jobbet i Asia noen år, samt hatt prosjekter i Kina. Jobbet da i hovedsak med tjenestesalg innen IT og kommunikasjon. I de senere år har han foruten å ha sitt eget selskap, Shaoping Ltd (2008-2022), vært partner i bemanningsselskap, kursleder, fagansvarlig og IKT-ansvarlig i Folkeuniversitetet Innlandet og kursleder i Bedriftsakademiet.

Nå bruker han noe av sin tid i Pensjonistforbundet, som frivillig teknologiambassadør innen velferdsteknologi i Aurskog-Høland kommune. På fritiden liker Erik å fly droner, studere KI og Open Innovation forretningsutvikling.

Erik har mye og god erfaring innenfor mange oppdrag som er aktuelle for Seniorene.

Seniorene i Aurskog-Høland

Runar Halvorsrud

Telefon: Telefonnr
Epost: mailadresse

Runar har hatt sitt virke gjennom mange år innen IT-ledelse i store handelsvirksomheter. Han er en positiv, selvstendig og sosial person med 66 år på baken og som nå gjerne fyller opp noen dager med oppdrag for Seniorene.

Har noen begrensninger for type oppdrag som er krevende fysisk, men han kan hjelpe til med det meste. Er handy, har det meste av verktøy, bil med henger og førerkort opp til lett lastebil med henger om det skulle trenges.

Han er god på «data», internett og alle duppeditter vi omgås med og har kompetanse innen de fleste kjente løsninger for PC eller smarttelefoner. Har blant annet bistått flere frivillige foreninger med å bygge opp løsninger for medlemsregister, hjemmesider og administrasjonsløsninger. Trengs en koordinator/prosjektleder til litt større oppgaver er dette kjent territorium.

Bjørn Berge

Telefon: telefonnr.
Epost: mailadresse

Bjørn er utdannet svakstrømselektriker, og har lang erfaring fra frivillig arbeid i Oslo. Han er ekspert på å montere «flatpakkede møbler» og montering generelt.

En handyman som håndterer det meste, så lenge det ikke er for tungt og høyt.

Bjørn har også god erfaring med personlig assistanse, i tillegg til praktisk arbeid.

Tom Sætaberg

Telefon: telefon nr.
Epost: mailadresse

Tom er pensjonist i grei form og kan fikse det meste.  Han kan ta snømåking, hagearbeider også felling og beskjæring av mindre trær og busker.  Mindre snekkeroppdrag, rydding og bort kjøring. Rensing av takrenner og mindre mureoppdrag.

Tom har jobbet som anleggsarbeider, sjåfør på lastebil kjørt minibuss og taxi, og kontrollingeniør på vei og anlegg.

Han har førerkort i alle klasser, maskinførerbevis på hjullaster og gravemaskin i tillegg til lift og kranførerbevis.

Tom tar det meste av praktisk arbeide og jobber også på frivillighetssentralen.

Kommer fra Finnskogen, men bor i Aurskog

Profilbilde viser noe av verktøyet han disponerer.