Leder i Kristiansand – Brynjulf Mosland

Telefon: 905 37 704
E-post:Kristiansand@seniorene.no

Brynjulf er i gang med å bygge opp avdelingen i Kristiansand. Ta gjerne kontakt om du bor i område. Vi håper å få på plass et team av Seniorer innen relativt kort tid.

Brynjulf er utdannet ingeniør og har i over 30 år arbeidet som markedssjef i Tratec Norcon.

Brynjulf er praktisk anlagt og har det meste av utstyr fra snøfreser, ATV, motorsag, ryddesag, varebil ++ og masse forskjellig verktøy.

Han liker å ha noe å gjøre.

Seniorer i Kristiansand

Terje Wold

Telefon: 480 06 604
Epost: kristiansand@seniorene.no

Terje har 25 år i IT-bransjen, der han arbeidet med programvare og oppsett/konfigurasjon/bruk av PC og mobiltelefon. I tillegg har han 2 år i utenriksfart som motormann og maskinreperatør og 15 år som saksbehandler innen data i offentlig virksomhet

Han har erfaring med maling, snekring, hagearbeid, montering, muring og annet praktisk arbeid i huset.

Har snøfreser, elektrisk hekksaks, høytrykkspyler og det meste av verktøy som trengs ved arbeid i hus/hage.

Ole G. Gabrielsen

Telefon: 481 87 687
Epost: kristiansand@seniorene.no

Ole har jobbet 40 år som fastlege, og har på si bygget og snekret en del.

I Seniorene utfører han det meste av enklere vedlikehold, rydding, bortkjøring av søppel, mindre tømmer/snekker-oppgaver, følge til kontorer/butikker m m

Harald Fossan

Telefon: 412 41 421
Epost: haraldfossan@gmail.com

Harald er  76 år, gift og har 3 barn. Bor i Randesund, Kristiansand.

Harald er  utdannet sivilingeniør fra NTH. Han er vokst opp på en gård i Trøndelag og er godt vant med mange forskjellige gjøremål på gården og i skogen.

Harald er en sosial person og liker å være der folk trenger hjelp.

 

Knut Bjoraa

Telefon: 901 21 152
Epost: bjoraa@online.no

Knut er utdannet lærer og journalist.  Han har jobbet med reiseliv i omtrent tyve år, både som ansatt og som selvstendig. Knut har jobbet på kontor, med utarbeiding av brosjyrer og utvikling av reisemål, og vært mye ute som guide og reiseleder.

Han har også drevet to egne firma, et forlag og som turoperatør med gruppereiser på sykkel i utlandet. Det er henholdsvis Castor Forlag og Knuts Sykkelreiser. Sistnevnte ble avsluttet for et par år siden.

Hans største hobbyer er friluftsliv og språk. Han har jobbet en del i skog, med vedproduksjon til eget bruk og rydding i egen skog og ved hytte. Har tre motorsager, ryddesag og komplett verneutstyr.

Egil Strømme

Telefon: 951 31 423
Epost: bortelid1966@gmail.com

Egil er statsviter utdannet ved UiA. Har jobbet i 40 år som rådgiver i Agder fylkeskommune med samferdsel og regional planlegging som spesialområde.

Gift, to døtre og bor i et hus fra 1907 ved Baneheia i Kristiansand. Huset er et oppkomme i stadig nye vedlikeholdsoppgaver, som kommer godt til nytte i engasjementet i Seniorene.

Maling, snekring, enklere vedlikehold og hagearbeid er oppgaver Egil kan bidra med. Et langt liv i offentlig virksomhet kan også komme godt til nytte for kunder som har behov for bistand i søknadsprosesser, og til å finne frem i byråkratiske irrganger.

Egil er en aktiv pensjonist med interesser som golf, sykling og fotografering.

Preben Hægeland Andersen

Telefon: 918 53 280
Epost: prebenhand58@gmail.com

Preben er 65 år, er gift og har 3 barn og 8 barnebarn. Han bor på Grim og har bodd der hele mitt liv.

Preben er rørlegger i bunn og har jobbet som det i 10 år, ellers jobbet som avdelingsleder – prosjektleder rør i utførende rørleggerbedrifter som Oras -og Bravida –  innkjøp – teknisk leder og salgsansvarlig hos grossist Brødrene Dahl og Ahlsell Norge.

Han er en aktiv person som liker seg godt på hytta på fjellet hele året, familie og oppfølgning av barnebarn er viktig for han.

Han er med i mye frivillig arbeid, synger i kor og sykler mye på vei og i terreng, vinteren er det skigåing som er hovedtingen.

Er praktisk anlagt og snekkring – hagearbeid – osv holder han stadig på med, har alltid ett eller annet prosjekt på gang.

Preben har bygget 3 hytter og en del andre ting så han får til det meste.