Avdelingsleder i Trondheim – Jan Ingvar Manstad

Telefon: 406 27 570
E-post: trondheim@seniorene.no

Jan Ingvar startet opp Seniorene Trodheim høsten 2021. Han ønsker å bygge et team av arbeidsglade seniorer, så har du lyst å være med er det bare å ta kontakt.

Jan Ingvar har lang erfaring innen ulike selskap i byggebransjen, og har blant annet arbeidet med gulvbelegg, maling og byggevare og vedhogst.

Han har erfaring som daglig leder og har hatt eget selskap innenfor snekring, maling og alt av byggeprosjekter.

Seniorene i Trondheim

Bård Stensås

Telefon: 906 46 766
Epost: bard@stensas.no

Bård er utdannet kokk med mesterbrev i faget, og har jobbet i eget firma frem til 2020 da firmaet ble solgt.

Bård bor på Heimdal, og har noe tid han ønsker å bruke til å bistå folk med ulike behov for hjelp. Han er ryggoperert, og kan ikke utføre noe i lav høyde, som feks luking i bed o.l.

Han har også 2 års utdannelse fra bygg og anlegg og tømrerlinje uten å komme så langt som til fagbrev,( før han gikk over til kokkeskolen,) men har noe kunnskap til faget og har praktisert en god del på eget hus og hytte.

Sist vinter var han på Strinda frivilligsentral på Voll gård i Trondheim, der han malte  ganske mye innvendig vegger og dører, samt noe montering av kjøkkeninredning .

Ellers har han vært med på bygging av et utekjøkken med vedfyrt bakerovn samme sted.

 

Flere Seniorer

Telefon: 406 27 570
Epost: trondheim@seniorene.no

Vi ønsker flere seniorer i Trondheim. Har du lyst å være med å bidra i loklasamfunnet og samtidig tjene «på toppn penger» – da er det bare å ta kontakt