Seniorene etablerer seg på flere steder
oktober 4, 2021

Det er mange småjobber som venter på en god hjelper og nå kan også folk i Nordre Follo og Kragerø mulighet til å få hjelp fra arbeidsglade Seniorer.

Vi er nå over 100 ansatte på 11 ulike avdelinger rundt i Norge og vi har plass til flere.

Nordre Follo og Kragerø

Arild Strand i Nordre Follo og Dag Westrin i Kragerø er nye avdelingsledere og skal nå rekruttere nye seniorer til sine team.

Har du lyst å være med å bygge opp et team? – ta kontakt på nordre-follo@seniorene.no eller kragero@seniorene.no

Vi snakker om «på toppen penger»

Våre ansatte er arbeidsglade personer over 55 år som ønsker å påta seg småjobber for andre som trenger hjelp til vedlikehold, hagearbeid, handling eller kun sosial kontakt i hverdagen

Som ansatt i Seniorene får du mulighet til å bidra – hjelpe andre som trenger det, samtidig som du tjener «på toppen penger». Du vil arbeide selvstendig, når det passer deg og så mye som du selv ønsker.

Høres dette litt kjekt ut? Da kan du bare ta kontakt med en av våre lokale avdelingsledere og melde din interesse. Sjekk ut www.seniorene.no/avdelinger for å mailadresse og telefonnr.

Hvorfor bli en Senior

Undersøkelser viser at 55+ er en stabil og lojal arbeidskraft som er svært dedikert og engasjert i jobben. De har lite fravær og mye kunnskap. Som ansatt i Seniorene får du en arbeidsplass med kolleger å gå til, og anledning til fortsatt å bidra i samfunnet, og noe meningsfullt å fylle sin hverdag med. Dette samtidig som du får betalt for det du gjør, noe som gjør at man kan unne seg litt ekstra. Et tillegg til pensjon og eventuell annen inntekt.

Mange opplever også at det er fint å få hjelp av en person på egen alder. I dagens travle hverdag skal alt skje så fort. Våre folk arbeider minst like fort som andre, men har tid til en kopp kaffe, om kunden ønsker det.

Alt dette gjør at det å arbeide i Seniorene er så mye mer enn bare en jobb.

Fast timepris gir forutsigbarhet

Vi har en fast timepris for alle typer arbeid.  Det sikrer at våre kunder vet hva de må betale og våre ansatte hva de får som godtgjørelse for jobben de utfører

For samfunnet er dette en vinn, vinn situasjon. Det er i dag ikke nok hjelpende hender til alle som vil trenge det, og denne utviklingen vil forsterke seg i tiden fremover på grunn av økende gjennomsnittsalder. Mye av det mange vil trenge hjelp til av daglige gjøremål kan utføres av ufaglærte.

Vårt mål er å gjøre det trygt og enkelt å få utført forefallende arbeid, og samtidig få godt voksne ut i aktiv og meningsfylt jobb.