Vi har etablert oss på Romerike
mai 3, 2021

Vi gratulerer Steinar Forsland som avdelingsleder for Seniorene avdeling Romerike. Steinar har lang erfaring med egen virksom innen elektro og er allerede godt igang med de første oppdragene og første ansatte. Vi håper mange har lyst å begynne å arbeide hos oss og ikke minst bli kunder av oss.

Tekst og foto: Magnar Haraldsen, Eidsvoll Ullensaker Blad.

Seniorene AS vil gjøre dagen enklere for dem som ikke klarer alt selv lenger. Nå kan pensjonister få hjelp til småjobber av andre pensjonister, men aller først er det behov for yngre seniorer, både kvinner og menn, som kan gjøre jobbene.

 Seniorene AS har etablert seg på Romerike. Som arbeidsleder er den ferske pensjonisten Steinar Forsland (67) fra Holter, som ble pensjonist i mai, ansatt. Han fant raskt ut at han allikevel hadde lyst til å jobbe.

– Vi har hatt mye å gjøre en periode med flytting, men én dag hadde jeg plutselig ikke noe å gjøre. Da tenkte jeg at, nei, dette går ikke, sier han.

 Tok kontakt med Seniorene

Seniorene AS har sitt utspring i Bergen, men ønsker nå å etablere sine tjenester også flere steder i landet, med Romerike som det første.

– Jeg har fra før et eget firma, og så fant jeg Seniorene AS på Mitt anbud. Da kontaktet jeg dem, og det endte med at jeg fikk være med og starte en avdeling på Romerike, sier Forsland.

Han har selv bakgrunn fra elektrobransjen, og kommer fra jobben som daglig leder hos El og Belysning i Skedsmo.

Les mer på denne linken: https://www.eub.no/2020/nyheter/trenger-medarbeidere-til-hjemmetjenester-pa-romerike-vil-gjore-hverdagen-enklere-for-pensjonister/