Vil du bli vår nye avdelingsleder?
mai 3, 2021

Over 55 år og lyst på ny jobb?

Å ha noe å være opptatt av, treffe folk som er i samme situasjon og samtidig få lønn som gjør at man kan unne seg litt ekstra – på toppen penger 😊 Dette får du gjennom Seniorene.

Som avdelingsleder i Seniorene er du den lokale representant for selskapet. Du er bindeledd mellom kunder som trenger hjelp og arbeidsglade pensjonister som gjerne vil bidra.

Meld din interesse til Gudrun@seniorene.no

Liker du å organisere og styre – få ting til å skje?

Avdelingslederen er viktig. Du må trives med oppmerksomhet og like å snakke med mulige kunder og ansatte, og gjerne brenne for å markedsføre. Nå kan du brukte Seniorene som mulighet til å ta kontakt med «gamle» bekjente og bygge et godt team av flinke folk rundt deg.

Vi tror på samarbeid og at alt blir bedre om vi er sammen om det.

Ikke alt skal digitaliseres

Vi tror på det å være personlig, og våre kunder skal bli møtt av en person og få trygghet for at oppgaven blir løst. Samtidig har man selvsagt mulighet til å sende en mail, men prosessen er ikke automatisert og du snakker aldri med en datamaskin.

Vi håper å skape grunnlag for gode relasjoner, mellom avdelingslederen og teamet, og mellom kunden og den ansatte.

Vil du være med å bygge Seniorene der du bor? Ta kontakt: Gudrun@seniorene.no

Avdelingslederen er nøkkelen

Som avdelingsleder blir du en del av vårt lederteam, vi har faste møtepunkter, tett dialog og et uformelt felleskap. På vårt kontor i Bergen organiseres alt rundt faktura, lønn og ansettelser – alt det kjedelig administrative.

Våre avdelingsledere styrer mye fra hjemmekontor, men er også mye på farten.

Har du lyst å høre mer, send oss en uforpliktende mail: Gudrun@seniorene.no og fortell litt om deg selv.

Vi gleder oss til å høre fra deg